حضرت آیتالله خامنهای رهبر معظم انقلاب اسلامی صبح روز یکشنبه در دیدار فرماندهان و مسئولان نیروی انتظامی، «امنیت» را موضوعی «درجه یک» خواندند و با تأکید بر نظارت کامل و جدی مسئولان
نیروی انتظامی بر «سلامت فکر و عمل و اخلاق کارکنان» و «تأمین امنیت اجتماعی و اخلاقی»، افزودند: برنامهها را بر «عقل و منطق»، «عزم و اقتدار» و «قانونگرایی و عطوفت» استوار کنید تا تصویری کاملاً مطلوب از ناجا در ذهن مردم قدرشناس ترسیم شود.
رهبر انقلاب با اشاره به چند رویداد مهم ماههای اخیر از زحمات و تلاشهای فرماندهان و کارکنان نیروی انتظامی و وزیر محترم کشور در برقراری امنیت در مراسم دههی فجر و راهپیمایی 22 بهمن،
رهبر انقلاب با اشاره به گستردگی ارتباط نیروی انتظامی با آحاد مردم، سلامت این نیرو را بسیار مهم برشمردند و گفتند: «سلامت فکر، عمل و اخلاق در نیروی انتظامی»، ضمن جلب پشتیبانی مردم، ارتباط نیرو با قشرهای مختلف مردم را صمیمانه خواهد کرد.برگزاری همراه با آرامش و امنیت دو مرحلهی انتخابات مجلس شورای اسلامی و همچنین انتخابات مجلس خبرگان، و حضور مسئولانه در راههای مواصلاتی کشور در ایام سفرهای نوروزی، تشکر و قدردانی کردند.
حضرت آیتالله خامنهای درخصوص سفرهای نوروزی این نکته را نیز متذکر شدند که اگرچه آمار تلفات تصادفهای جادهای کاهش یافته است اما آمار تلفات همچنان بالا است و نیروی انتظامی و دستگاههای مسئول باید تلاش کنند این آمار بهطور مستمر کاهش یابد.
رهبر انقلاب، موضوع امنیت را بسیار مهم و در درجهی اول اولویت خواندند و با تأکید بر اینکه بدون امنیت، زندگی روزمرهی مردم و فعالیتهای علمی، دانشگاهی، اقتصادی و ادارهی کشور امکانپذیر نیست، گفتند: اقدام و عمل در حوزهی اقتصاد مقاومتی و شکلگیری شجرهی طیبهی اقتصاد درونزا نیز نیازمند امنیت است.
حضرت آیتالله خامنهای بررسی ریشههای ناامنی توسط نیروی انتظامی و دستگاههای مسئول را حائز اهمیت دانستند و با تأکید بر لزوم کمک همهی دستگاهها به نیروی انتظامی، خاطرنشان کردند: سلامت، دقت و احساس انگیزهی بالا در فرماندهان رده بالای نیروی انتظامی و رفتارِ انصافاً پدرانهی وزیر محترم کشور با نیروی انتظامی، فرصتهای مغتنمی است که باید بیش از پیش از آنها برای رسیدن به اهداف مورد نظر استفاده کرد.
ایشان با تأکید بر لزوم کمک دولت برای ارتقای کمی و کیفی نیروی انتظامی، لزوم توجه جدی به موضوع کمکهای مردمی را مورد اشاره قرار دادند و افزودند: نیروی انتظامی و وزارت کشور باید با بررسی دقیق، عرصههای حضور و کمک مردمی را مشخص و اعلام کنند.
حضرت آیتالله خامنهای لازمهی سلامت نیروی انتظامی را، «وجود نظارت دقیق، همهجانبه و دائمی» دانستند و گسترش دایرهی حضور نیروی انتظامی در سراسر کشور و برقراری امنیت در همهی مناطق سکونتی و محیطهای زیستی مردم اعم از مناطق حاشیهای شهرها، مناطق دوردست و شهرهای کوچک را مورد تأکید قرار دادند.
رهبر انقلاب اسلامی با تأکید بر اینکه موضوع «امنیت اخلاقی» و دغدغههای مردم در این زمینه، از موضوعات مهمی است که باید مورد توجه نیروی انتظامی قرار گیرد، گفتند: اعتیاد، شرارتها، و هنجارشکنیها، موجب تهدید امنیت جسمی، جانی و اخلاقی جامعه میشود؛ بنابراین باید با استفاده از دیدگاههای کارشناسانهی انسانهای متفکر و صاحبنظر بهخصوص در درون نیروی انتظامی، برای مقابله با این مسائل، برنامهریزی دقیق کرد.
حضرت آیتالله خامنهای خاطرنشان کردند: در موضوعات مربوط به امنیت اخلاقی، بعد از برنامهریزی دقیق، مستحکم، عقلانی و صحیح، دیگر نباید به مخالفت برخی افراد یا فضاسازیهای رسانهای توجه شود بلکه باید با توکل بر خدا کار را پیش برد.
با شمارش آرای مرحله دوم انتخابات دهمین دوره مجلس شورای اسلامی، تکلیف 68 کرسی باقی مانده نیز مشخص و ترکیب مجلس دهم کامل شد.
یکی موضوعات قابل توجه پس از مشخص شدن 289 نماینده (یکی از نمایندگان اصفهان در میاندوره ای انتخاب خواهد شد) اهمیت دارد، گرایش نمایندگان منتخب است.
در گزارش زیر ضمن معرفی نمایندگان منتخب در دهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی به تفکیک استان و مرحله انتخابی، گرایش هر نماینده نیز معرفی خواهد شد.
گرایش های ذکر شده در جدول زیر، بر اساس موضع گیریها، سخنرانی و عملکرد سیاسی منتخبان بیان شده است؛ در این میان حضور نمایندگان منتخب در لیستهای جریانات مختلف به دلیل برخی اقدامات سیاسی به عنوان آخرین معیار برای تشخیص گرایش منتخبان در نظر گرفته شده است.
در بررسی های صورت گرفته، اصولگرایان 126کرسی، اصلاح طلبان 112 کرسی، مستقلین 42 کرسی و اعتدال گرایان نیز 9 کرسی را در انتخابات مجلس دهم از آن خود کردند.
در جدول زیر اصولگرایان با رنگ زرد، اصلاح طلبان با رنگ آبی، اعتدالیون بنفش و مستقل بدون رنگ مشخص شدهاند.
در ادامه جدول نمایندگان منتخب دهمین دوره مجلس شورای اسلامی را به تفکیک حوزه انتخابیه و گرایش مشاهده می کنید:
به مناسبت هفته کارگر، هزاران نفر از کارگران سراسر کشور با حضور در حسینیه امام خمینی (ره) با حضرت آیتالله خامنهای رهبر انقلاب اسلامی دیدار کردند.
بخشی از مهمترین محور صحبتهای رهبر انقلاب در ادامه میآید:
-جامعه کارگری یک جامعهی وفادار به انقلاب و نظام است که در همهی حوادث مهم انقلاب و بعد انقلاب حضور داشت، بنده برای شکر این نعمت پیشانی به خاک میسایم و با همه وجود از کارگران تشکر میکنم.
-آمریکا اخلال و خدعه میکند و بعد گلایه میکنند که چرا ما بدبینیم! روی کاغذ مینویسند بانکها با ایران معامله کنند اما در عمل جوری «ایرانهراسی» میکنند تا با ایران معامله نشود.
-مسئول آمریکایی میگوید شاکله تحریم حفظ شده تا سرمایهگذار خارجی بترسد و نیاید.
-تولید داخلی باید بهعنوان یک مسئله مقدس شناخته شود، جنسی که مشابه داخلی دارد مطلقاً نباید وارد شود.
- فروش و مصرف کالای خارجی باید بهعنوان یک ضد ارزش تلقی شود مگر آنجا که مشابهش نیست.
- دو روز دیگر در بعضی شهرها انتخابات است؛ این را مهم بشمارید و شرکت کنید؛ این نوبت دوم انتخابات اهمیتش کمتر ازنوبت اول نیست.
- هرکس در جامعه به کاری مشغول است کارگر است. یک مدیر، یک استاد دانشگاه و... همه کارگرند؛ کار هم سازنده انسان است، هم جامعه، ما باید کار را گسترش دهیم، کیفیت کار را بالا ببریم، حق کار را ادا کنیم؛ اگر یک مدیر، خودرا وقف کار نکند حق کار را ادا نکرده است.
در ادامه انتقادات بینالمللی درباره سرکوب فعالان مدنی در عربستان سعودی، عفو بینالملل، از ریاض به خاطر سرکوب سیستماتیک فعالان حقوق بشر به شدت انتقاد کرده است.
در ادامه صدور احکام سنگین علیه فعالان مدنی در عربستان سعودی، اخیرا دادگاهی سعودی، «عیسی الحمید» موسس انجمن حقوق شهروندی و سیاسی در عربستان را به 9 سال حبس محکوم کرده است.
این دادگاه همچنین او را به مدت 9 سال از سفر کشورهای خارجی منع کرده و «الحمید» پس از اتمام دوره حبس، برای 9 سال ممنوعالسفر هم هست.
جرم این فعال حقوق بشر در عربستان سعودی، تحریک عمومی برای زیر پا گذاشتن نظم، توهین به قوه قضائیه، افترا به شیوخ ارشد سعودی و تاسیس یک سازمان بدون مجوز اعلام شده است.
در واکنش به این اقدام، عفو بینالملل در بیانیهای اعلام کرد: «دادگاه ضد تروریسم عربستان سعودی در حمله بی امان خود علیه فعالان حقوق بشر، آنها را مجازات میکند».
این نهاد بینالمللی مستقر در لندن همچنین اعلام کرد: «محکوم کردن عیسی الحمید فعال حقوق بشر به 9 سال زندان و همچنین ممنوعیت 9 ساله سفر، آخرین مورد و مثال عزم مقامات عربستان سعودی برای تداوم یورش بی رحمانه آنها به جامعه مدنی است».
«جیمز لینچ» قائم مقام سازمان عفو بین الملل در امور خاورمیانه و شمال آفریقا هم در این باره تاکید کرده است: «به نظر میرسد این الگو و روش سیستماتیک سرکوب فعالان مسالمتجو به اسم مقابله با تروریسم، به منظور ایجاد ترس و وحشت و تنبیه همه کسانی است که موارد نقض آشکار حقوق بشر را ابراز میکنند؛ مواردی که مقامات سعودی میخواهند آن را از جهان پنهان کنند».
انتهای پیام/م