سفارش تبلیغ
صبا ویژن
به پایگاه اطلاع رسانی هادیان خوش آمدید

حالا که ایران در عراق و لبنان مات‌مان کرد، در توطئه کم نمی‌گذاریم!

عربستان سعودی در طی سه، چهار ماه اخیر و در پی شکست طرح‌هایش در لبنان و عراق به نیابت از امریکا وارد فاز "تنش‌زایی" در قبال ایران شده است. در این زمینه اطلاعات منتشر شده در روزنامه عراقی البینة نشان می‌دهد که این تنش‌ها کاملاً هدف‌مند طراحی و اجرا می‌شود و این‌طور نیست که فضاسازی‌هایی مانند ادعای طراحی ایران برای ترور سفیر عربستان یا تلاش برای جایگزینی نفت ایران و اعمال تحریم‌های نفتی به‌طور اتفاقی انجام شود.

به گزارش رجانیوز، روزنامه عراقی البینة به نقل از منابعی از داخل عربستان سعودی اعلام کرد که ملک عبدالله پادشاه این کشور شخصاً پرونده عراق را مدیریت می کند و اخیراً از امیر بندر بن سلطان دبیرشورای‌عالی امنیت ملی و سعود الفیصل وزیر امور خارجه خواسته است از همه امکانات کشور برای مواجهه با ایران استفاده کنند و در این میان، موضوع لبنان و عراق را در اولویت قرار دهند.

بر اساس اعلام این منبع، ملک عبدالله در جلسه داخلی با مسئولان ارشد کشور به نکات مهمی اشاره کرده است از جمله اینکه عربستان سعودی در جریان جنگ ایران و عراق، 20 میلیارد دلار به صدام کمک کرد و اگر کمک های مالی ریاض نبود، شیعه در سال 1982 و عملیات آزادسازی خرمشهر یا 1991 و انتفاضه شعبانیه قدرت را در عراق به‌دست می گرفت. همچنین، ریاض 40 میلیارد دلار در جنگ خلیج فارس و پایان دادن به اشغال کویت توسط صدام هزینه کرده است.

عبدالله در این جلسه سری می گوید: «من اکنون به شما می گویم که آماده‌ام 250 میلیارد دلار هزینه کنم تا مانع ارتقای جایگاه شیعه در عراق شوم که خطری برای حکومتم است.»

برخی طرح های خطرناک ملک عبدالله در این زمینه برای مقابله با ایران و عراق نیز عبارت‎است از "مسلح کردن تعدادی از گروه های سیاسی؛ بهره برداری و فشار به حاکمیت بر اساس قدرت سلاح"، "حمایت مالی گروه های معارض عراقی از جمله العراقیة که با امریکا روابط خوبی دارند"، "کمک مالی و راهبردی به گروه‌های کُرد ضد انقلاب ایرانی و منافقین"، "کمک به گروه ها و افراد خاص که به‌دنبال اهداف قومی یا مذهبی هستند (مانند کمک به ریگی)"، "راه اندازی تبلیغات علیه شیعه و درگیر ساختن مذهبی (راه اندازی تلویزیون های فارسی زبان وصال، نور و کلمه)"

عصبانیت عربستان علیه ایران در حالی است که جمهوری اسلامی بر اساس اصل حسن هم‌جواری با همسایگانش همواره معتقد بوده که درگیر شدن با همسایگان خط مورد نظر امریکا و رژیم صهیونیستی است و نباید پازل امریکا را با درگیری با این کشورها تکمیل کرد.

این در حالی است که حکومت سعودی، به‌ویژه در یک سال اخیر پس از شکست خوردن طرح‌هایش در لبنان (سقوط کابینه حریری به‌عنوان مهره عربستان و غرب و روی کار آمدن میقاتی به‌عنوان گزینه حزب‌الله) و عراق (تشکیل دولت مالکی) که به ایجاد نفرت در میان مردم این کشورها از عربستان نیز منجر شده است، احساس رقابت بیشتری با ایران می‌کند.

همچنین تحولات بیداری اسلامی و پناه دادن حکومت سعودی به دیکتاتورهای فراری نیز موجب افزایش نفرت بحرینی‌ها، مصری‌ها و یمنی‌ها از این رژیم شده است.

در عین حال، حمایت از تروریست‌ها و گروهک‌های مخالف ایران، نشان دهنده ناتوانی عربستان در اتخاذ یک راهبرد در حد حتی یک کشور متوسط است و عمل کردن به‌عنوان یک گروهک فشار است.




ارسال توسط بسیجی

ابزار وبمستر

خرید شارژ

دانلود